Site Navigation


A.C.T. Beveiliging


Toegangscontrole

Doordat bedrijven goed zijn beveiligd tegen inbraak slaat  de criminaliteit overdag tijdens openingstijden toe, het toepassen  van toegangscontrole is daardoor enorm groeiend.

Afhankelijk van de individuele toepassingswens wordt een toegangscontrole systeem opgebouwd. De toepassingen zijn divers van standalone op n deur tot een netwerk van deuren op verschillende locaties die centraal gecontroleerd kan worden.

De deuren zijn gesloten en kunnen worden geopend door een toegangspas of tac, het toegangscontrolesysteem registreert of u naar binnen dan wel buiten mag en slaat de handelingen ook op.

U weet zeer snel wie waar is geweest en u houd ongewenste gasten buiten, slagbomen en elektrische hekken zijn zeer eenvoudig op het systeem te koppelen.

Maar ook op plaatsen waar geen kabels kunnen worden getrokken zijn er zeer mooie systemen te plaatsen welke draadloos gekoppeld kunnen worden.

Elektronische cilinders kunnen worden gemonteerd op uw bestaande cilinder, nooit meer sleutels kwijt  alleen de toegangspas of tac uitprogrammeren en het sleutelplan is weer sluitend.

Voor een vrijblijvend advies en een prijsopgave kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contacten.