Site Navigation


A.C.T. Beveiliging


Camera

Registratie wat er in en rond het pand gebeurt, het kan door middel van camera’s welke worden geprojecteerd in overleg zodat de verzochte beelden kunnen worden opgeslagen op een harddisc recorder.

Camera’s zijn er in diverse types:

I.p. camera’s van 640x480 pixels tot 24 megapixel resolutie voor optimaal overzicht  met opslag op de bestaande of nieuw te plaatsen server. Vaak is de bestaande netwerkbekabeling bruikbaar voor de installatie van i.p. camera’s, waardoor dit vaak bespaard op de installatiekosten. I.p camera’s zijn er zowel voor binnen als buiten in diverse uitvoeringen.

Conventioneel door middel van  coax aangesloten camera’s worden op een harddisk recorder aangesloten. Deze camera’s zijn wat resolutie betreft minder gedetailleerd dan de i.p. camera maar bieden voor minder kosten toch een goed overzicht van wat er in en om het pand gebeurd. Ook deze camera’s zijn er zowel voor binnen als buiten in diverse uitvoeringen. Harddisc recorders zijn er in diverse uitvoering welke ook op het netwerk kunnen worden aangesloten zodat  het beeld te zien is op elke lokale computer  of via internet op elke locatie ter wereld.

Voor de nachtelijke situatie kunnen er lampen worden geplaatst, ook zijn er camera’s welke in het donker automatisch overschakelen naar zwart wit en door middel van ingebouwde infrarood verlichting nog uitstekend beeld geven.

Tevens is het koppelen van camerabeelden met een Particuliere Alarm centrale mogelijk.

Voor een vrijblijvend advies en een prijsopgave kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contacten.